Turişti rătăciţi cu mașina în Munţii Bucegi salvați de Jandarmerie

Patru turişti rătăciţi, luni, în Munţii Bucegi din cauza unei erori a sistemului GPS, au fost găsiţi de jandarmi montani aflaţi în patrulare şi ajutaţi să ajungă la o cabană din Padina unde trebuiau să se cazeze, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

UIMITOR! De ce familia lui Schumacher ține secretă starea de sănătate a fostului campion!

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

”Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în patrulare pe traseele montane au intervenit astăzi, 1 ianuarie a.c., în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Cei patru turişti, trei din Bucureşti şi unul din Buzău, intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Padina. La un moment dat, în urma unei erori a sistemului GPS, au rătăcit traseul şi s-au îndreptat către zona Scropoasa, unde au rămas cu autoturismul blocat pe marginea drumului, din cauza neechipării corespunzătoare pentru condiţii de iarnă, a zăpezii depuse şi gheţii formate pe drumul principal”, conform IJJ Dâmboviţa.

ASTA E CEA MAI NESIGURĂ MAȘINĂ! E plină România de acest model!

Jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea autovehiculului şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până în zona Orzea.

De asemenea, tot luni, mai mulţi turişti care au plecat cu maşina în zona Podu cu Florile din Munţii Bucegi au rămas blocaţi în zăpadă şi au cerut ajutor la 112.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Câte minute a trebuit să joace Cristiano Ronaldo ca să-și achite un Bugatti Veyron

”Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit astăzi, 1 ianuarie a.c., în urma unui apel la 112, pentru a ajuta 3 turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Turiştii din Bucureşti, aflaţi în sejurul de Revelion, la Bolboci au dorit să se aventureze în zona Podu cu Florile. La un moment dat au rămas cu autoturismul blocat pe drum, din cauza zăpezii depuse într-un strat de aproximativ 40 de centimetri”, potrivit IJJ Dâmboviţa.

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

Jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea autovehiculului şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până la locul de cazare, în prezent aceştia aflându-se în afara oricărui pericol.

Adaugă un comentariu