Un Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat din piese Lego a ajuns în România

O replică autentică a clasicului Bugatti Chiron, realizată exclusiv din piese LEGO și echipată cu anvelope Michelin a ajuns în România. Modelul va putea fi văzut în showroom-ul eMag Băneasa în intervalul 26 septembrie – 2 octombrie.

Pentru realizarea acestei replici au fost folosite un milion de piese din seria Lego Technic. Autoturismul cântărește aproximativ 1.500 de kilograme şi are chiar şi un sistem de propulsie realizat din 8.000 de componente.

Acest Bugatti Chiron realizat cu piese Lego dezvoltă în jur de 5 CP și 92 Nm. Are şi un spoiler spate funcțional pentru care au fost folosite piese LEGO Power Functions și Pneumatics.

Pentru realizarea acestei replici au fost necesare 13.438 ore de muncă pentru dezvoltare şi construcţie, rezultatul fiind prima mașină LEGO Technic în mărime naturală, complet funcțională și autopropulsată.

Modelul Bugatti Chiron realizat de Lego poate să atingă o viteză de 20 km/h şi este echipat cu anvelope furnizate de Michelin.

 

Şi Ford Mustang a fost în vizorul celor de la  LEGO. Reprodus până la cel mai mic detaliu cu ajutorul „cărămizilor' de jucărie, Ford Mustang 1967 merită un loc de cinste în vitrinele colecționarilor de miniaturi.

Adaugă un comentariu