Accident teribil surprins de o cameră de supraveghere. Cine a fost vinovat? | VIDEO

vezi galeria foto

Un accident filmat între un șofer și un motociclist a împărțit lumea internauților în două. În timp ce unii consideră că vina aparține în totalitate motociclistului, alții sunt de părere că și șoferul are partea sa de vină.


Ce s-a întâmplat, de fapt? Într-o intersecție, șoferul unui Opel Corsa a frânat, cel mai probabil pentru a vira la stânga. Din păcate, acesta nu a folosit semnalizarea. Din spate, cu viteza, s-a apropiat un motociclist care călătorea împreună cu un amic. Acesta nu a putut opri la timp și s-a izbit de mașina din fața sa. Cei doi au fost aruncați câțiva metri de pe motor.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?


Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

În timp ce unii internauți îl acuză pe motociclist că nu a frânat la timp, alții dau vina și pe șofer că nu a semnalizat.

Singura vina a aluia cu Opel e ca nu a semnalizat, banuiesc ca voia sa vireze la stanga si a oprit sa dea prioritate aluia de pe contrasens. Are partea lui de vina, dar in nici un caz nu e principalul vinovat…', a explicat un tânăr pe trafictube.ro.

Altul a adăugat: La adresa motociclistului nu am nimic de zis. La volanul Opelului un om căruia, eu unul, i-aș anula dreptul de a conduce'.


Vezi AICI IMAGINI!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?'

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE