Un nou centru tehnologic dezvoltat de Nokian Tyres în Spania

Nokian Tyres a demarat construcția unui nou centru tehnologic și de testare în Spania.  Primele piste de testare vor fi finalizate anul viitor, iar centrul tehnologic se prevede că va deveni pe deplin operațional în 2020.

Nokian Tyres operează în prezent două centre de testare în Finlanda – Ivalo și Nokia. Adăugarea la facilitățile de testare ale producătorului finlandez de anvelope a celui de-al treilea centru tehnologic și de testare, amplasat în climatul cald al Spaniei, permite testarea anvelopelor de vară, all-season și de iarnă, pe parcursul întregului an.

Centrul tehnologic va avea un impact pozitiv asupra caracterului durabil și asupra ocupării forței de muncă din regiune. Proiectul va angaja în jur de 200 de persoane în faza de construcție, fiind create 40 de noi locuri de muncă, odată finalizat.

Nokian a lanseat recent o nouă gamă de anvelope de vară dedicată SUV-urilor. Compania a introdus tehnologia Aramid Sidewall, care integrează fibra de aramidă extrem de rezistentă în flancurile anvelopei,

taguri
Adaugă un comentariu