O polițistă a reținut permisul unui șofer. Câteva minute mai târziu, același om al legii l-a amendat pe șofer motivând că nu-l are la el

În România, situațiile din trafic pot lesne deveni adevărate bancuri cu polițiști. O poliţistă de la Botoșani a ajuns celebră după ce i-a luat unui şofer permisul şi după câteva minute l-a amendat că nu-l are la el.

Șoferul unui BMW nu a vrut să asculte de polițist! Omul legii s-a așezat în fața mașinii! Ce a urmat!…

Jandarmeria Română are CELE MAI TARI DACIA DUSTER DIN LUME! Galerie foto

O agentă de 22 de ani de la Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean i-a luat permisul unui şofer pentru că ar fi depăşit o coloană de maşini pe linie continuă, iar după câteva minute l-a amendat că nu are permisul, certificatul de înmatriculare şi buletinul asupra sa, deşi actele se aflau chiar la omul legii.

S-au șicanat în trafic și o femeie și-a pierdut viața! Accident cumplit în România: Domnule, ştiu că eşti în suferinţă, dar te-am claxonat!’

Incidentul a avut loc după ce un șofer ce conducea o autoutilitară de tractări la finele lunii august şi se îndrepta spre un accident rutier, pentru a prelua o maşină avariată, care bloca traficul. Acesta a fost amendat pentru că a depășit coloana.

“A venit poliţia. Un martor le-a spus poliţiştilor că am depăşit coloana de maşini, iar poliţiştii, fără nicio altă dovadă, alt martor, fără să meargă măcar la locul accidentului, mi-au luat permisul. Agenta a vrut chiar să-mi pună cătuşele”, a povestit șoferul pentru adevarul.ro.

Acesta a continuat: “I-am dat agentului actele cerute, printre care permisul, certificatul de înmatriculare al autoturismului, buletinul şi asigurarea”. Totuși, povestea nu se termină aici.

Cum a fost un motociclist la câțiva centimetri de moarte? | VIDEO

Ministerul Transporturilor se laudă cu autostrăzi din….Polonia

Cu actele în mână, agenta l-a amendat pe bărbat că nu are la el permisul de conducere, buletinul şi certificatul de înmatriculare. Practic, pe acelaşi proces verbal bistriţeanului i s-a luat permisul pentru depăşire pe linie continuă şi a fost amendat că nu are asupra sa actul. Pentru depăşirea unei coloane şoferul a primit 870 de lei, iar pentru faptul că nu avea actele asupra sa – încă 870 de lei.

 

 

    Gigi duru says:

    Ha ha ha, politia romana! Cu asa specimene, sintem pa buda! Si cind te gindesti ca unii muncesc vreo trei luni sa cistige cit cistiga mucoasa asta de militiana, iti vine sa o iei LA goana!

    Gigel.frone says:

    Dacă ia retinut permisul de conducere.pt cateva minute.dc ia dat amenda?nu știa ce trebuie să facă dc sa angajat la rutieră?sa se duca dracu.la croitorie.hm.

Adaugă un comentariu