Un sezon bun pentru echipajul Teslovan, hidratat de Borsec

“2023, un sezon cu rezultate la care nu ne-am așteptat în ambele campionate naționale, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Super Rally!'

Echipajul compus din Adrian Teslovan, pilot și Imre Cseh, copilot, au încheiat sezonul competițional 2023 ca și campioni naționali absoluți în Campionatul de Raliuri pe Macadam. De asemenea, ei s-au clasat pe locul al treilea la clasa RC2 în Campionatul Național de Raliuri, ocupând concomitent și locul secund în clasamentul pe echipe în Campionatul Național de Raliuri. Și… cireașa de pe tort, echipajul susținut de Borsec este campion național la Super Rally, în clasa automobilelor.

“După abandonurile de la începutul sezonului competițional, de la Harghita, din mai și Baia Mare, din iunie, nu ne-am fi așteptat la un final de an atât de spectaculos. A fost un sezon foarte solicitant și obositor, cu 14 etape competiționale la care am participat, la care mai adăugăm și sesiunile de teste.”

“Suntem mulțumiți de rezultatele obținute, deși cred că se putea și mai bine. Cel mai important este că am crescut ritmul pe parcursul etapelor, chiar dacă mai avem loc destul de îmbunătățire a performanțelor. Chiar dacă am avut cele două abandonuri, putem spune că nu am fost lipsiți de noroc.”

“Am început prost sezonul la Harghita, și am terminat în forță cu două podiumuri, ceea ce este extrem de plăcut și asta încununează perfect tot acest efort depus de-a lungul acestor luni. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri care ne susțin proiectul, în special apei minerale Borsec, care ne-a hidratat tot sezonul”, ne-a declarat pilotul Adi Teslovan, la finalul sezonului competițional din acest an.

 

Adaugă un comentariu