Un șofer de TIR bulgar nu mai are voie să intre 15 ani în România. Cum a obținut interdicția

Un apel la 112 a închis două ore complet vama Giurgiu, sâmbătă noaptea. Un șofer de TIR bulgar a sunat la numărul de urgență și după verificări a primit interdicție de a mai intra în România timp de 15 ani.

Sâmbătă imediat după miezul nopții un camionagiu bulgar care aștepta la rând pentru a intra în Vama Giurgiu și a trece apoi la Ruse a sunat la 112 și a anunțat că în clădirea punctului de frontieră a fost pusă o bombă.

Imediat s-a decis închiderea completă a punctului vamal și au fost chemate trupele speciale ale SRI. Practic, nimeni n-a intrat și nimeni n-a ieșit din România pe la Giurgiu timp de mai bine de două ore, cât timp pirotehniștii au căutat bomba.

A fost însă vorba despre o alarmă falsă, iar poliția a trecut imediat la identificarea celui care sunase la 112. Șoferul a fost găsit în cabină, în coada de camioane, și reținut, dar eliberat după audieri. Poliția de Frontieră l-a escotat pe șofer dincolo de punctul de frontieră și i-a aplicat sancțiunea de restricție de intrare în România timp de 15 ani.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu