Un vatman din Bucureşti a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină (Video)

Un vatman din Bucureşti a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină în care erau o mamă cu doi copii. Incidentul şocant a fost relatat de unul dintre călătorii din tramvai.

VESTEA care a emoționat întreaga planetă: Michael Schumacher nu mai este demult în comă!

ULUITOR! Proaspăt ieșit din pușcărie Cristi Borcea defilează prin București cu un super bolid!

Reprezentanți ai Poliției Capitalei au declarat, pentru Libertatea, că în cazul incidentului, fiind vorba de o tamponare, fără victime, cele două părți au fost direcționate către Brigada Rutieră București – Birouri Accidente Ușoare.

Decizie istorică la Skoda: ce se va întâmpla cu cel mai iubit model!

Un vatman din Bucureşti a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină în care erau o mamă cu doi copii. Un călător aflat în mijlocul de transport a filmat incidentul și a publicat imaginile pe Facebook.

„Tramvai intrat intentionat intr-o masina pe Bd-ul Timisoara, in masina fiind si un copil de 2 luni si unul de aprox 4 ani! Vatmanul: – „Daca nu te dai, intru in tine!’… a oprit 10 secunde , dupa care a rabufnit si a intrat in masina. Fereasca D-zeu! Aveti mare grija cand ramaneti pe linia de tramvai… eu numesc asta tentativa de omor !’, a scris bărbatul pe contul de socializare.

Tramvai intrat intentionat intr-o masina pe Bd-ul Timisoara

Tramvai intrat intentionat intr-o masina pe Bd-ul Timisoara, in masina fiind si un copil de 2 luni si unul de aprox 4 ani!Vatmanul: – "Daca nu te dai, intru in tine!"… a oprit 10 secunde , dupa care a rabufnit si a intrat in masina.Fereasca D-zeu! Aveti mare grija cand ramaneti pe linia de tramvai… eu numesc asta tentativa de omor !

Publicată de Folie Auto LLumar by FxAuto.ro pe Luni, 9 Iulie 2018

    Andreea O’Hara says:

    Prostime romaneasca. Politia nu isi face datoria. In ce tara din UE se merge pe linia de tramvai? De ce comentariul prostesc al celor din tramvai de tentativa de omor? De aceea e tara cu cele mai multe accidente din UE, ptr ca sinteti necivilizati. Vatmanul a avut dreptate!!!!

Adaugă un comentariu