Urmărire ca în filme în București! Oamenii legii au scos pistolul, au tras, șoferul BMW-ului nu a oprit | VIDEO

O urmărire ca în filme a avut loc zilele trecute în capitală. Un bărbat de 27 de ani a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi refuzat să oprească la semnul acestora și a lovit un Logan de poliție.

Vineri, un echipaj de la poliția rutieră a încercat să oprească pe șoferul unui BMW cu numere de Anglia. Tânărul de la volan nu a tras pe dreapta și a accelerat.

Gestul cu o mare însemnătate! De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

“Conducătorul auto a accelerat şi a încercat să părăsească zona. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia şi l-a observat când a virat brusc pe o altă stradă, unde a fost blocat în trafic de un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. Pentru a îşi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul , poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri”, a transmis Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Uite CE MAȘINI POȚI SĂ-ȚI IEI CU AJUTOR DE LA STAT!

În comunicat se mai specifică: “După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti, având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forța pentru imobilizarea suspecţilor. Şoferul a fost identificat şi s-a constatat că nu deţine permis de conducere”.

O parte din urmărire a fost filmată în zona Rahova de un conducător auto care circula regulamentar și a fost postată pe Facebook. Filmulețul a adunat zeci de mii de vizualizări. Bărbatul care a fi circulat fără permis a fost reţinut pentru 24 de ore.

Adaugă un comentariu