Vânzările Dacia în Europa au crescut cu aproape 24% în septembrie

Vânzările de autoturisme Dacia au înregistrat în septembrie un avans de 23,8% în Europa (UE plus țările EFTA), iar cota de piață a constructorului de automobile s-a majorat de la 2,3% la 2,4%, conform statisticilor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).

Înmatriculările de autoturisme Dacia în Europa s-au cifrat luna trecută la 35.648 de unități, în creștere față de septembrie 2016 (33.824 vehicule). EFTA (Asociația Europeană a Liberului Schimb) este alcătuită în prezent din patru state: Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția.

ADIO PERMIS daca nu promovezi acest curs

Te-ai urcat băut la volan? Poți să te alegi cu dosar penal

În primele nouă luni din acest an, livrările de autoturisme Dacia au înregistrat o creștere de 29,5% în Europa, iar cota de piață a constructorului de automobile s-a majorat de la 2,8% la 3%. Înmatriculările de autoturisme Dacia în Europa s-au cifrat la 256.697 de unități, în creștere față de perioada similară din 2016 (322.937 vehicule).

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Aceste date confirmă rezultatele studiului de fiabilitate JD Power care analizează piaţa germană – Germany Vehicle Dependability StudySM (VDS) – confrom căruia Dacia a devansat în clasamentul general mărci mult mai puternice şi a obţinut locul al treilea cu Sandero în categoria maşinilor din clasa mică. Mai mult, în top general al fiabilităţii Dacia depăşeşte inclusiv o serie de producători premium!

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

S-a anunțat azi! SISTEMUL DE 100 DE MILIOANE de euro care VEDE TOȚI ȘOFERII!

taguri
Adaugă un comentariu