Versiune Black Series pentru Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG a primit o noua editie speciala. Intitulata Black Series, aceasta dezvolta 631 CP si este cea mai puternica declinare a supercarului german.

Propulsia este asigurata de acelasi V8 de 6,2 litri folosit si de modelele SLS AMG “obisnuite”. Gratie modificarilor aduse admisiei si turbinei, puterea maxima a crescut de la 583 la 631 CP, iar cuplul maxim a urcat la 648 Nm.

Performantele nu putea fi nici ele mai prejos, avand in vedere arsenalul de top al noului model. Astfel, SLS AMG Black Series este capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar de 3,6 secunde. Si viteza maxima este de invidiat. Norocosii proprietari pot sprinta nestingheriti de limitari electronice pana la valoarea impresionanta de 315 km/h. Consumul mediu nu depaseste 13,7 l/100 km in regim mixt, o valoare incredibila, tinand cont de nivelul performantelor.

SLS AMG Black Edition vine cu un pachet aerodinamic unic ce include extensii pentru pragurile laterale si spoilere, un eleron supradimensionat si aripioare frontale ajustabile, toate realizate din fibra de carbon. Dotarile de serie ale noii nave-amiral AMG mai includ un diferenţial blocant electronic, suspensii sport adaptive şi un sistem launch-control. Nu lipsesc nici franele ceramice (plus 10.200 de euro) si jantele de 20 inci cu design special. Ecartamentul a fost majorat cu 20 mm pe fata si 25 mm pe spate, iar greutatea noului SLS AMG Black Edition a scazut cu 70 kg fata de modelul de serie.

Adaugă un comentariu