Documentarul despre viața lui Paul Walker ajunge pe marele ecran în luna august

A venit vremea pentru primul documentar despre viața lui Paul Walker. Acesta va avea premiera în SUA în data de 9 august 2018. Ulterior, va debuta și în cinematografele din toată lumea.

Pelicula este intitulată ‘I Am Paul Walker’, adică ‘Eu Sunt Paul Walker’ și este produs de rețeaua Paramount. Documentarul se concentrează pe viața lui Paul Walker și despre moștenirea pe care îndrăgitul actor a lăsat-o în urmă.

Paul Walker s-a stins într-un accident auto care a avut loc în toamna lui 2013. Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT fabricat în 2005. Modelul sport cu motor V10 era condus de Roger Rodas, prietenul lui Paul Walker. Rodas a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de iluminat. Mașina a ars complet și ambii ocupanți au decedat în urma impactului. De atunci, fiica sa a acționat în judecată compania Porsche, acuzând marca germană că a produs și vândut o mașină nesigură. Situația legală a fost încheiată ulterior prin achitarea companiei germane.

Documentarul despre viața lui Paul Walker este regizat de Adrian Buitenhuisi, responsabil și pentru filme care au avut ca subiect pe Heath Ledger, Muhammad Ali și Chris Farley. Paul Walker a jucat în 42 de filme până la vârsta de 40 de ani, însă cel mai cunoscut rol al său este în franciza Fast&Furious, unde l-a interpretat pe Brian OConner, un polițist sub acoperire care încearcă să se infiltreze într-un grup de pasionați de curse auto.

Primul film din seria Fast&Furious a debutat în 1999, iar franciza este continuată și după decesul lui Paul Walker.

Toate accidentele din seria Furios și Iute într-o compilație de 4 minute

 

Adaugă un comentariu