VIDEO: Încă un șofer surprins pe contrasens pe autostradă în România

Un nou clip video cu un șofer surprins pe contrasens pe autostradă face furori pe internetul românesc. Și de data aceasta, protagonistul clipului a avut noroc și nu a ajuns la știri în urma unui impact frontal.

Cel mai PUTERNIC BMW făcut vreodată a intrat în producție! Câți cai are?

Parchezi AICI? Vezi ce AMENDĂ te AȘTEAPTĂ!

Vrei un MERCEDES IEFTIN? Citește ASTA înainte să cumperi!

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un motociclist care circula regulamentar pe Autostrada A1 București-Pitești. Potrivit lui Andrei Calborean, cel care a publicat filmarea realizată cu o cameră montată pe casca ca, imaginile de mai jos au fost surprinse în data de 5 august la ora 10:20. Șoferul unui Kia Cee’d din prima generație conducea aproape nestingherit pe contrasens pe autostradă.

Autoturismul era condus pe banda a doua, menită pentru depășiri, dar situația este la fel de periculoasă indiferent de banda pe care ar fi circulat pe contrasens pe autostradă. Din păcate, nu aflăm ce a pățit mai departe șoferul, dar presupunem că acesta a rămas fără permis de conducere.

După cum puteți observa din clipul de mai jos, vehiculul s-a întâlnit cu o coloană de mașini, iar motociclistul a avertizat polițiștii care investigau un accident rutier că există un șofer care circulă pe contrasens pe autostradă.

România are încă 30 de kilometri de autostradă

Austria modifică viteza maximă permisă pe autostradă

Care este cea mai scumpă autostradă din lume? 225 de milioane de dolari pe kilometru | VIDEO

Ce-și amintesc azi muncitorii care au lucrat la construcția Autostrăzii București-Pitești?

Între 1967 și 2018 am construit zilnic 0,04 kilometri de autostradă

    Cristina says:

    Filmarea e din 2016.

Adaugă un comentariu