VIDEO: Momentul în care un copac strivește o mașină parcată lângă el

Sute de copaci s-au prăbușit weekendul acesta în București, din cauza fenomenului „freezing rain‘. O filmare postată sâmbătă pe Facebook, în grupul Trafictube, arată exact cum ajung mașinile să fie strivite de arbori înghețați.

Clipul surprinde momentul precis în care un copac se desprinde complet din pământ și cade peste o autoutilitară parcată alături, pe trotuar. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 5 din București, în cartierul Rahova. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale nu sunt de neglijat.

 

Citește și…

Accidentele rutiere: pierderi enorme pentru statul român

VIDEO: Ce scrie pe airbag-urile Dacia

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

„Toți copacii trebuiesc <>, nu lăsați să atârne crengile până la pământ! Punct! Se poate da în judecată administrația sectorului respectiv pentru asta’, comentează un utilizator pe Facebook.

Același lucru s-a întâmplat în weekend în tot Bucureștiul, sute de copaci ajungând pe trotuare sau pe șosele din cauza „ploii înghețate’. Arborii se dezechilibrează din cauza greutății suplimentare conferite de gheața depusă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a răspuns zilele trecute la aproape 2.000 de solicitări. Peste o sută de autoturisme au fost avariate, iar două persoane au fost grav rănite și au fost transportate de urgență la spital.

În continuare puteți urmări filmarea postată în grupul de Facebook Trafictube, cu mențiunea că arborele începe să se încline la minutul 0:55:

 

Copac care distruge o masina si avariaza altele! Bucuresti, Rahova sector 5!!! Video Credit: Andrei Lucian Alf

Publicată de Bruce Lao pe Sâmbătă, 26 ianuarie 2019

 

Sursa video: Andrei Lucian Alf, via Facebook/Trafictube

Adaugă un comentariu