VIDEO: Un șofer depășește pe linie continuă, iar cel din față virează stânga

După cum bine știm, mulți șoferi români aleg să ignore linia continuă de pe axul drumului și intră în depășiri atât neregulamentare, cât și extrem de riscante.

Dar ce se întâmplă atunci când un alt autoturism din fața primului virează stânga, tot pe linie continuă, fără să se asigure?

Citește și:

Genial? Fura numere de înmatriculare și cu ele alimenta fără să plătească! Cum a fost prins acest șofer român

Schimbare radicală la Volkswagen: o nouă inovație reduce cu 80% emisiile motoarelor diesel

Aceasta este situația ilustrată într-o nouă filmare cu camera de bord publicată pe pagina de Facebook „Info Trafic 24′. Două autoturisme calcă linia continuă, pe un drum cu o singură bandă pe sens, și ajung la un pas de coliziune. Primul șofer intră în depășire, în vreme ce al doilea virează stânga.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

Judecând după imaginile surprise cu camera de bord, cele două vehicule nu s-au ciocnit, ci ambii șoferi au frânat brusc, iar cel de-al doilea a pierdut controlul mașinii. Unghiul din care este filmată scena nu favorizează un verdict clar, dar chiar și în eventualitatea unei coliziuni, daunele ar fi minore.

În secțiunea de comentarii, mulți internauți îl acuză pe cel care a filmat de faptul că nu a oprit pentru a acorda primul ajutor victimelor. Cu toate acestea, posesorul camerei de bord justifică lipsa intervenției sale prin faptul că nimeni nu a fost rănit.

Să acord primu ajutor la ce? La bară? Omule, i-am văzut, nu au pățit nimic… Am apucat să îi văd perfect. Știu că din filmare pare aiurea… Dacă era grav, să se răstoarne etc. mai ziceam. Am văzut clar și punct… El era un tip și ea a vrut să întoarcă… Și imediat erau afară din mașină și discutau când m-am uitat în oglindă‘, scrie cel care a filmat.

⛔Sursa: Osman F.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 28 august 2019

Adaugă un comentariu