Visul american trăit în Timișoara! Iată povestea lui Alex, tânărul care conduce un superb Buick Riviera din 1972 (VIDEO)

Un tânăr din Timișoara a avut curajul să-și urmeze visul. S-a împrumutat de câteva mii de euro de la părinți și s-a dus în Olanda pentru a cumpăra un Buick Riviera din 1972 – mașina la care visa încă din copilărie. Toate bune și frumoase până aici, însă pe sub caroseria frumoasă se găsea, de fapt, o rablă ruginită, așa că Alex a rămas cu mașina în drum după numai două zile de la achiziție. Așa începea o poveste zbuciumată, în care s-au alternat momente de exaltare, cu multe dezamăgiri crunte. Însă important este finalul – unul foarte, foarte fericit. Astăzi Riviera arată și funcționează impecabil, iar Alex se bucură de ea în fiecare zi.

Tu ce mașină ți-ai cumpăra cu 30.000 de euro? Și-am spus o sumă estimativă, pentru că Alex nu dezvăluie cât a cheltuit cu restaurarea mașinii sale. Cert e că a făcut o treabă excelentă și se poate spune, fără exagerare, că are una dintre cele mai frumoase mașini care circulă pe străzile din România.

File_001

Adaugă un comentariu