VIDEO: Acesta este motivul pentru care trebuie să adaptezi viteza în condiții de drum umed

De fiecare dată când plouă, șoferii sunt îndemnați să adapteze viteza la condiții de drum umed, astfel încât să aibă siguranța că pot opri și evita orice eveniment rutier fără a intra în derapaj. Din câte vedem într-un clip video publicat pe Facebook de pagina „Info Trafic 24′, regula nu se aplică doar conducătorilor de autoturisme, ci și… călăreților.

Filmarea durează 12 secunde și surprinde un bărbat pe cal gonind pe un drum public. Animalul galopează cu o viteză considerabilă, lucru deloc indicat pe carosabil umed, așa cum este în situația de față.

Când să intre-n curbă, calul alunecă, se dezechilibrează și se prăbușește cu tot cu călăreț. Din fericire, animalul se ridică aproape instantaneu, ceea ce sugerează că nu a fost rănit.

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

Adaptați viteza la condițiile de drum!‘, transmit administratorii paginii Info Trafic 24 în descrierea postării.

Încurajați de îndemnul hazliu în acest context, internauții s-au luat la întrecere în scrierea unor comentarii care mai de care mai ilare și ironice.

EURO 1, fără ABS. Ce mai vrei?’, întreabă retoric un urmăritor al paginii.

Întotdeauna purtați centura de siguranță! ? se vede că băiatul a ignorat complet această regulă‘, remarcă sarcastic alt utilizator.

Iar ai pus potcoave uzate?‘, se amuză încă un internaut.

Pe bună dreptate, mulți alții se arată revoltați de neglijența omului față de cal, punându-i viața în pericol. Sperăm că într-adevăr calul a scăpat complet nevătămat din acest incident, așa cum sugerează rapiditatea cu care a revenit pe copite.

Adaptați viteza la condițiile de drum ?S. Bogdan E.

Publicată de Info Trafic 24 pe Joi, 8 august 2019

Adaugă un comentariu