Cum a reușit un copil să facă pagube de 9.000 € într-un showroom premium

Acest exemplu poate fi adăugat la lista de situații în care creativitatea copilului nu trebuie încurajată…

Citește și:

Patru copii au furat un Nissan Patrol și au condus 900 de km înainte să-i oprească poliția

Cele mai bune scaune de copii în test

Indiferent cât de mari zgâtii ar fi copiii, inocența stârnește automat toleranță din partea celor mari, indiferent ce ar face copilul. Desigur, există și excepții, iar asta este cu siguranță una dintre ele.

Un cuplu din China, împreună cu fetița lor de trei ani, a acompaniat un prieten de familie la un showroom Audi, acesta din urmă interesându-se de oferte pentru o posibilă achiziție. Se pare că părinții copilului au fost distrași suficient de mult timp încât cea mică să înceapă să „deseneze’ cu o piatră pe caroseriile mașinilor expuse, scrie 7News.

Odată descoperită de către reprezentanții dealerului, fapta a fost înregistrată ca pagubă de către aceștia, care au cerut echivalentul a 25.000 de euro, în ciuda faptului că zgârieturile erau unele minore.

Motivația oficialilor dealerului a fost că mașinile avariate (printre care se număra un Q3 și un Q8) trebuiau revopsite pentru a putea fi vândute în continuare ca noi, altfel riscau să fie dați în judecată pentru reclamă falsă.

Alternativa ar fi fost, desigur, ca mașinile să fie ori vândute ca oferte second-hand, ori revopsite înainte de a fi scoase la vânzare. În ambele cazuri, asta presupune cheltuială din partea vânzătorului.

În urma unor negocieri (probabil dintre cele mai dure), dealerul a fost de acord cu despăgubirea propusă de părinții copilului: 9.000 €. Probabil că peste câțiva (mulți) ani aceștia se vor uita în urmă și vor putea face glume pe seama primei „opere’ valoroase a tânărului artist.

Adaugă un comentariu