Volkswagen T-Cross: primele imagini ale interiorului

Volkswagen T-Cross, cel mai mic crossover din gama nemților de apropie de debut. Modelul va fi prezentat oficial în data de 25 octombrie.

Până atunci, Volkswagen a demarat o campanie de teasing, iar aceasta implică prezentarea de imagini ale viitorului crossover din gamă. De data aceasta, după imaginile cu noul T-Cross camuflat, avem un clip care ne prezintă cadre de la interior.

Citește și:

Taxa pe autostradă nu va fi impusă prea curând

Dacia Duster are un nou motor pe benzină

Fenomene paranormale pe A1, cu o zi înainte de referendum

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

Noi licitații ANAF: BMW Seria 3 și VW Golf la preț de smartphone

 

La fel ca la Polo, avem o unitate multimedia cu un ecran tactil generos, iar scaunele din față seamănă și ele cu cele găsite pe hatchback-ul de clasă mică de la Volkswagen. Notăm și prezența sistemului Volkswagen Digital Cockpit. Acesta din urmă înlocuiește ceasurile de bord clasice cu un ecran TFT de dimensiuni considerabile. Cel mai probabil, sistemul este opțional în gama T-Cross, dar nu excludem o surpriză în această direcție din partea Volkswagen.

Sistemul audio beats este și el expus în acest clip, semn că va fi o dotare opțional în gama T-Cross, ceea ce ridică și posibilitatea unei versiuni de echipare care să poarte numele mărcii de echipamente audio, așa cum se întâmplă și pentru Polo. Volkswagen a amplasat în consola centrală și un sistem de încărcare wireless pentru telefoanele mobile, după cum vedem în clipul de mai jos.

Spre deosebire de T-Roc, noul T-Cross nu va fi oferit și într-o variantă cu tracțiune integrală, deoarece este bazat pe platforma MQB A0 a lui Volkswagen Polo. Aceasta din urmă nu este compatibilă cu un sistem de tracțiune integrală, dar poate primi motorizări destul de puternice și transmisii DSG cu șapte trepte.

Adaugă un comentariu