Volvo XC60 a primit titlul ”World Car of the Year 2018” la Salonul Auto de la New York

Volvo XC60 a primit titlul ‘World Car of the Year 2018’ la Salonul Auto de la New York, adăugând un nou premiu important în lista tot mai mare de distincții obținute de modelele Volvo. 

SCHIMBARE MAJORĂ în BUCUREȘTI! Cât de rapid se va circula cu acest tramvai!

ȚI-AI UITAT CHEILE ÎN MAȘINĂ? Uite cum poți să o deschizi!

La începutul anului acesta, XC60 primea premiul ‘North American Utility of the Year’, în timp ce SUV-ul compact XC40 a fost numit Mașina Anului 2018 în Europa la Salonului Auto de la Geneva la începutul acestei luni. Premiul ‘World Car of the Year’ este câștigat pentru prima oară de către un automobil Volvo.

Pentru noul XC60, mașina cu cele mai bune performanțe la Euro NCAP în 2017, sistemul Autonomous Emergency Braking al Volvo City Safety a fost îmbunătățit cu suport la virare pentru momentele în care doar frânarea automată nu poate ajuta la evitarea unei posibile coliziuni. În plus, sistemul Oncoming Lane Mitigation cu asistență la virare, care te ajută să eviți coliziunile cu mașinile ce vin din sens opus, și sistemul Blind Spot Information (BLIS) cu asistență la virare au fost adăugate pentru a reducere riscul de coliziune la schimbarea benzii de mers.

XC60 este disponibil cu motorizare diesel sau pe benzină și cu motorizarea T8 Twin Engine plug-in hybrid cu motor pe benzină la topul gamei de motorizări, ce poate genera 407CP și accelerație de la 0-100 km în doar 5,3 secunde.

NOUA AUTOSTRADĂ a României A CRĂPAT ÎNAINTE DE INAUGURARE! Imagini uimitoare!

taguri
Adaugă un comentariu