VW marcheaza 40 de ani de Scirocco lansand cea mai puternica versiune a sa

Acum exact 40 de ani, VW lansa la Geneva Scirocco, un coupé care avea sa se vanda in peste un milion de exemplare de-a lungul timpului. Anul acesta, germanii prezinta la Geneva faceliftul lui Scirocco, revizuind complet gama de motorizari si introduc noi echipamente si materiale.

Cele sase motorizari turbo cu injectie directa (patru pe benzina si doua diesel) ofera mai multa putere si mai mult rafinament, in conditiile unui consum de combustibil in scadere. Toate unitatile indeplinesc norma de poluare Euro 6 si, cu exceptia lui Scirocco R, dispun de sistem start&stop si de recuperare a energiei de franare. Scirocco R este, astfel, dupa facelift, mai puternic cu 15 CP decat in cazulmodelului anterior.

[table id=449 /]

Partea frontala si cea posterioara au fost redesenate, inclusiv blocurile optice, in timp ce la interior Scirocco vine standard cu scaune sport si volan imbracat in piele. Optional, noi echipamente sunt acum disponibile, cum ar fi sistemul audio Dynaudio Excite dezvoltat special pentru Scirocco si sistemul de parcare automata (Park Assist). O alta noutate o constituie instrumentele auxiliare (presiunea turbinei, cronometru, temperatura uleiului), care aduc un omagiu modlului Scirocco original.

Adaugă un comentariu