Revoluționar: Waze îți oferă posibilitatea să-ți înregistrezi vocea pentru indicațiile de direcționare!

După ce ne-a delectat cu voci celebre, precum cele ale actorului Morgan Freeman sau ale vedetelor din The Grand Tour, Waze a introdus o nouă funcție care permite înregistrarea propriei voci pentru indicațiile de direcționare.

Waze este una dintre cele mai populare aplicații printre șoferii români, în special pentru că permite semnalarea în timp real a prezenței echipajelor de poliție. Aplicația, aflată în portofoliul Google și care folosește serviciile Google Maps, permite de asemenea, direcționarea traficului pentru ocolirea zonelor aglomerate, dar și raportarea pericolelor din trafic.

Recent, Waze a primit o actualizare care adaugă o funcție inedită aplicației: posibilitatea înregistrării propriei voci (sau a unei persoane apropiate) pentru indicațiile de direcționare și avertizare.

Waze

Pentru a vă înregistra vocea tot ce aveți de făcut este să intrați în secțiunea Settings, Sound & Voice, iar de acolo să selectați opțiunea Voice Recorder. Toate comenzile pot fi astfel suprascrise cu propria voce sau a celor apropiați.

Adaugă un comentariu