“Zbura” prea jos pe autostrada Bucureşti-Ploieşti

“Zbura” prea jos pe autostrada Bucureşti-Ploieşti! Un bărbat a fost prins de poliţişti conducând cu 238 km/h pe A3 şi a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

“Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Bucureşti – Ploieşti, cu viteza de 238 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile’, a anunţat Poliţia Română.

De asemenea, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic, sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării dreptului. Astfel, pentru încălcălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă, 6 conducători auto şi 5, pentru alte nereguli în trafic.

Pe de altă parte aparatele radar ale Poliției rutiere înregistrează record după record pe puținii kilometri de autostradă existenți în țara noastră. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe autostrada A1 Vâlcea – Deva, un șofer din București, în vârstă de 37 de ani, care conducea cu viteza de 254 km/h.

taguri
Adaugă un comentariu