Tutorial video: cum să răstorni o mașină nouă în doar 10 secunde

Un șofer indian ne demonstrează întreaga procedură chiar în parcarea unui showroom Volkswagen. Pentru a înțelege mai bine toți pașii necesari, clipul ne prezintă acțiunea din două unghiuri.

Se ia un proaspăt șofer indian care, cel mai probabil, a absolvit școala de șoferi printr-o metodă contestabilă. Se strânge o sumă considerabilă de bani și se caută cumpărarea unei mașini noi.

După cum putem vedea și în clip, indianului nostru devenit deja vedetă, i-a căzut cu tronc un VW Polo de culoare albă. În continuare se completează actele și se primesc cheile mașinii.

Bucuria este mare, atât de mare încât mașina este decorată special în acest sens (tradiție în India), iar oamenii din parcare îl aplaudă pe protagonistul nostru în timp ce-și pornește mașina pentru prima dată.

Oare ce făceau pedalele astea? Mai bine apăs pe ele și mă prind pe urmă!’ Zis și făcut. Indianul nostru fericit nevoie mare la volanul noii sale mașini a încurcat accelerația cu frâna. Nu e o premieră, au mai pățit și alți șoferi același lucru. Problema este că nici funcționarea volanului nu a fost pe deplin înțeleasă.

În mai puțin de zece secunde de la pornire, șoferul lovește o altă mașină parcată, iar apoi își continuă  drumul direct în poarta de acces a showroomului. Impactul este atât de puternic, încât mașina se răstoarnă violent pe partea dreaptă.

Un accident similar s-a produs și în București. Șoferița unei Dacii Duster a încurcat accelerația cu frâna. Mașina a trecut dintr-o parcare, peste un chioşc de ziare, peste staţia STB, peste stradă, peste refugiul de tramvai şi s-a oprit cu greu în gardul de delimitare. Doar norocul a făcut ca, în acel moment, să nu existe pietoni în calea mașinii scăpate de sub control.

Adaugă un comentariu