Pagani Huayra Imola: totul în numele performanței!

 

În ciuda prețului prohibitiv de 5.000.000 € (fără taxe), toate unitățile Huayra Imola au fost deja vândute. Iată ce promite cel mai recent supercar Pagani!

Citește și:

Pagani Huayra Roadster – Poze și detalii oficiale

Pagani Huayra Dinastia sau cum să atragi atenția în cel mai tare mod

Cum pornești un Pagani Huayra rămas fără baterie? Îi dai curent de la BMW X6M! (VIDEO)

A călcat accelerația din plin în timp ce își aranja scaunul. Rezultatul? Un Pagani Zonda șifonat din plin

Un pusti de 15 ani este cel mai tanar posesor al unui model Pagani

Pagani a prezentat oficial cel mai nou produs al său, Huayra Imola, înainte de debutul public programat pentru Salonul Auto de la Geneva 2020. Numele sugestiv oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege de ce este în stare cea mai recentă creație semnată Horacio Pagani.

Huayra Imola este o versiune a deja celebrului Huayra, a cărei existență este strâns legată de circuitul italian Imola: în procesul de dezvoltare, Huayra Imola a parcurs peste 16.000 de kilometri aici. Cu toate că are pedigree competițional, supercarul italian poate fi condus și pe drumurile publice.

Nu știm (încă) cel mai bun timp obținut pe Imola, dar având în vedere că a fost dezvoltată aici, se laudă cu cifre cel puțin la fel de impresionante ca cele de performanță. Huayra Imola este animată tot de unitatea V12 twin-turbo de 6,0 litri, întâlnită și pe alte modele Pagani, cu mențiunea că aici dezvoltă 827 de cai-putere și un cuplu de 1.100 de Newtoni-metru.

Citește în continuare despre Huayra Imola

Adaugă un comentariu