Își face singur revizia la Lamborghini! Cât ar fi costat la dealer?

Lamborghini este o marcă auto exclusivistă, iar asta implică și cheltuieli semnificative atunci când vine vremea întreținerii vehiculului.

Situația este similară și pentru celelalte mărci aflate în același segment. După cum bine știți, nu este suficient să îți permiți o mașină, trebuie să îți și permiți să o întreții, nu doar să o alimentezi cu carburant. Vorbim aici despre anvelope, consumabile, manopera pentru înlocuirea celor din urmă și eventualele reparații neprevăzute.

4 probleme ale mașinii tale pe care le poți repara și singur

Pe măsură ce anumite modele exclusiviste înaintează în vârstă, acestea devin ceva mai accesibile, iar astfel și le permit și persoane care nu ar fi reușit să le cumpere atunci când tocmai părăsiseră porțile fabricii. Evident, bugetul unei persoane care face un asemenea salt în lumea mașinilor exclusiviste va avea de suferit. Deși mașina pe care tocmai au cumpărat-o este second-hand și are un anumit rulaj, piesele pentru aceasta vor fi în continuare făcute pentru un constructor exclusivist și vor avea prețuri pe măsură.

Ce piese auto putem cumpără cu încredere de la dezmembrări?

În cazul de față, un YouTuber pe numele Freddy Hernandez a reușit să cumpere un Lamborghini Murcielago. Exemplarul în cauză a fost utilizat în timpul filmărilor pentru seria Fast&Furious, iar americanul a fost nevoit să înlăture toate modificările aplicate mașinii de producătorii peliculei pentru a participa la cascadorii. Tocmai de aceea, a plătit semnificativ mai puțin pentru mașină decât ar fi trebuit să achite pentru un exemplar într-o stare perfectă.

30 de obiecte esențiale pe care trebuie să le ai în mașină

Ulterior, a urmat o restaurare completă, iar apoi a venit momentul reviziei. Strict de curiozitate, a contactat un dealer Lamborghini pentru a afla cât ar costa o revizie pentru un Murcielago. A primit o estimare telefonică de 3.000 de dolari, dar Freddy ‘Tavarish’ nu avea de gând să viziteze dealerul în acest scop. Nu de alta, dar a reușit să își reconstruiască mașina cu ajutorul mai multor prieteni, așa că o revizie nu ar fi trebuit să îi pună prea multe bețe în roate. Spre comparație, piesele de schimb și consumabilele folosite l-au costat aproximativ 200 de dolari.

Porsche România ne arată de ce o reparatie conforma cu specificatiile fabricantului poate salva vieti

Iată cum se face o revizie minoră la un Lamborghini Murcielago în regie proprie!

Adaugă un comentariu