BMW i3 clonat în China. Faceți cunoștință cu Yema B11

Producătorii auto din țara Marelui Zid au din nou probleme cu designerii. De această dată, sub penița chinezilor a intrat BMW i3. Modelul producătorului bavarez a fost pus pe foaia de indigo a celor de la Yema.

B11 este denumirea clonei chinezești pe care ai putea să o confunzi pe șosele dacă nu ești suficient de atent să cauți detaliile. Acum nu trebuie să vă panicați pentru că producătorul chinez nu a vrut sau nu a putut să investească atât de mulți bani în dezvoltarea lui B11, iar hârtia de indigo a mai avut scăpări pe ici pe colo.

yema-bimmer-3-660x425

Deși nu mai este o surpriză pentru nimeni, chinezii mizează pe mașini electrice, iar B11 folosește acest sistem de propulsie. Doar că, spre deosebire de BMW i3, Yema nu a montat și un motor pe benzină pentru suplimentarea autonomie. Conform acelorași surse, motorul de pe Yema B11 produce 41 CP, iar detaliile cu privire la autonomie încă nu au fost date publicității. Pentru un plus în dreptul vânzărilor, Yema a pregătit și o versiune hibridă care folosește un motor pe benzină de 1,0 litru și 68 CP.

Sursa | CarNewsChina

Adaugă un comentariu