Brabus a presărat praf de zână peste smart ForTwo și ForFour

Dacă te gândeai să faci furori prin orașele aglomerate din țară sau din Europa, Brabus a venit cu soluția pentru tine. Vorbim despre noua generație a lui smart ForTwo, ForTwo Cabrio și ForFour.

După cum deja ne-am obișnuit, modelele smart au primit un pachet de caroserie ceva mai agresiv, jante mai mari și un plus de putere sub capotă. Așa se face că motorul de 898 de centimetri cubi dezvoltă acum 109 CP la 5.750 rpm și 170 Nm la 2.000 rpm.

Alături de aceste modificări, gama smart a primit o direcție ceva mai incisivă și o cutie de viteze revizuită care acum integrează și sistemul Race Start (launch control).

smart fortwo brabus (25)

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 9,5 secunde pentru ForTwo și ForTwo Cabrio, respectiv 10,5 secunde pentru ForFour. Viteza maximă este de 165 km/h pentru versiunile cu două locuri și 180 km/h pentru varianta cu patru locuri. În plus, Brabus pune la dispoziție și pachetul Xclusive care aduce scaune sport îmbrăcate în piele Nappa, un bord ceva mai agresiv și elemente noi de caroserie.

Conform oficialilor, noua generație a gamei smart Brabus va debuta în Europa în luna iulie.

Adaugă un comentariu