Tinerii la volan și greșelile pe care aceștia le fac

Pregătirea slabă, lipsa experienței și teribilismul fac din șoferii tineri adevărați “stăpâni ai șoselelor” care greșesc enorm de mult.

„Un sfert dintre accidentele rutiere produse anul trecut în România au fost provocate de tinerii aflaţi la volan. În aceste evenimente şi-au pierdut viaţa peste 500 de oameni. Cauzele principale au fost viteza prea mare şi neacordarea de prioritate pietonilor’, afirmă colegii de la Digi24.

Cea mai mare parcare din București va fi aici!

Atenţie! PREŢUL unei ROVINIETE va creşte cu 85%! Vezi de când intră în vigoare noile TARIFE

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

În plus, o treime dintre tineri nu folosesc centura de siguranță atunci când se află la volan și aproape niciodată atunci când se urcă pe locurile din spate. De asemenea, tinerii nu evită să apese pedala de accelerație mai mult decât este legal. În aceste condiții, distanța de frânare crește, iar evitarea unui obstacol devine din ce în ce mai dificilă. Tot o treime dintre cei chestionați spun că au fost la mai puțin de 10 ore de legislație, din cele 30 obligatorii. Despre cursuri de conducere defensivă nici nu se pune problema. Spre exemplu, în alte țări, aceste cursuri sunt obligatorii și se repetă la un anumit interval.

Vitezometrul te minte! Uite CUM AFLI VITEZA REALĂ a mașinii tale!

De ce nu trebuie să cumperi NICIODATĂ o mașină adusă din Franța

Adaugă un comentariu