Autobaza RATB din Floreasca va fi relocată pentru construcţia unei parcări

Primăria Capitalei vrea să construiască o parcare în locul autobazei RATB Floreasca situată în Sectorul 2, urmând ca aceasta să fie relocată în termen de un an, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Atenţie! PREŢUL unei ROVINIETE va creşte cu 85%! Vezi de când intră în vigoare noile TARIFE

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

Hitler avea cea mai scumpă mașină din lume! Ce s-a întâmplat cu ea după moartea lui e INCREDIBIL!

“Municipiul București în acest moment se confruntă cu un deficit major de locuri de parcare și din acest motiv se dorește suplimentarea acestora în anumite zone, care se află în plină dezvoltare imobiliară. (…) Prin construirea acestei parcări, Municipiul București dorește să vină în sprijinul cetățenilor în vederea fluidizării circulației rutiere, cât și a ambuteiajelor’, se arată în proiectul de hotărâre.

Cum ți se fură mașina în mai puțin de un minut, fără chei!

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

Proiectul care urmează să fie supus votului consilierilor prevede preluarea de la RATB a terenului din strada Donizetti nr. 8-10 din Sectorul 2, acolo unde funcționează autobaza Floreasca, pentru realizarea unei parcări

Un preot din Iași prins băut a volan a dat polițiștilor CEA MAI TARE EXPLICAȚIE!

Terenul are o suprafață de 19.580 de metri pătrați.

Gabriela Firea a început noul an cu puteri sporite. Poate și din acest motiv primarul general al Capitalei a declarat că pe lângă marile lucrări de infrastructură restante din anii trecuți, autoritățile vor realiza și câteva sute de locuri de parcare în incinte subterane și supraterane.

taguri
Adaugă un comentariu