Primarul general promite că în 2018 vor fi realizate sute de locuri de parcare în Capitală

Gabriela Firea a început noul an cu puteri sporite. Poate și din acest motiv primarul general al Capitalei a declarat că pe lângă marile lucrări de infrastructură restante din anii trecuți, autoritățile vor realiza și câteva sute de locuri de parcare în incinte subterane și supraterane. Asta în teorie cel puțin.

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

Hitler avea cea mai scumpă mașină din lume! Ce s-a întâmplat cu ea după moartea lui e INCREDIBIL!

Firea a declarat că va fi demarată construcţia de parcări subterane şi supraterane, în paralel cu taxarea domeniului public, “o măsură luată în toate capitalele europene, cu efecte benefice asupra descongestionării traficului rutier”.

“În acest moment, chiar şi acolo unde există parcare subterană sau supraterană publică sau privată, cetăţenii preferă să parcheze pe domeniul public, de obicei pe banda I, contribuind la blocarea circulaţiei, ceea ce nu se mai întâmplă în nicio capitală europeană. Acolo unde sunt parcări, acestea să fie folosite, iar maşinile să nu mai fie lăsate abandonate pur şi simplu pe banda întîi sau de multe ori chiar pe trotuar”, a menţionat Firea.

Cum ți se fură mașina în mai puțin de un minut, fără chei!

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

Primarul general a anunţat că vor fi lansate, în acest an, licitaţii pentru atribuire prin concesionare a realizării următoarelor parcări: Edgar Quinet, trei niveluri – 380 de locuri, parcare subterană Piaţa Dorobanţi – două niveluri, 254 de locuri, parcaj subteran Gara de Nord.

Adaugă un comentariu