Lexus ES facelift a fost prezentat la Shanghai

UPDATE: Lexus a prezentat ES facelift în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. La nivel exterior, modelul nipon vine cu o parte frontală restilizată care integrează acum noua grilă a producătorului și blocurile optice cu tehnologie LED. Tot în zona frontală observăm proiectoarele de ceață și luminile de zi LED, în timp ce zona posterioară integrează stopuri modificate și țevi de eșapament noi.

În plus, Lexus oferă jante de 17 inch cu un design modificat, plus patru nuanțe noi de caroserie: Amber, Nightfall Mica, Caviar și Eminent White Pearl.

Pentru interior, Lexus a pregătit accesorii de top, un volan sport și un ecran tactil de 4,2 inchi. Ca și până acum, Lexus nu va oferi modelul ES și pe piața auto din Europa.

În SUA, sub capotă, Lexus ES facelift va integra motorul V6 de 3,5 litri sau un sistem de propulsie hibrid. În China, Rusia și Taiwan, ES facelift va fi echipat cu un motor de 2,0 litri diesel.

————-

10.04.2015

Lexus va expune versiunea facelift lui ES în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment gata să-și deschidă porțile începând cu 20 aprilie. Din imaginea teser pregătită de producătorul japonez, vedem cum Lexus ES facelift va primi o grilă care se încadrează în noua filozofie de design a mărcii plus un set de blocuri optime revizuite.

Luminile de zi cu tehnologie LED vin să completeze modificările operate de niponi și există șanse majore să vedem și o restilizare a proiectoarelor de ceață.

Așa cum probabil ați observat, Lexus ES nu se află în oferta diviziei europene, însă în SUA și Asia, acesta realizează performanțe remarcabile. Ca și până acum, Lexus ES va menține aceleași linii elegante și va miza pe și mai mult confort. Cu detalii complete despre viitorul Lexus ES vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Shanghai.