Ferrari FF devine GTC4 Lusso – Poze și detalii oficiale

Ferrari a publicat primele imagini și informații oficiale cu versiunea restilizată a lui FF. Deși vechiul model oferea un nume ușor de reținut, divizia de marketing a decis că este momentul și pentru o schimbare de titlu. Astfel, Ferrari FF devine GTC4 Lusso (Gran Tourer Car).

Ferrari GTC4 Lusso – Design

Din punct de vedere estetic, Ferrari GTC4 Lusso merge pe liniile clasice, însă observăm lejer o serie de retușuri în zona blocurilor optice, a grilei și a capotei. Prizele de aer au fost și ele redesenate, iar spoilerele oferă un look nou.

Ferrari GTC4 Lusso – Interior

La interior, Ferrari a optat pentru un sistem de infotainment care folosește un ecran de 10,25 de inchi. De asemenea, observăm un volan ceva mai mic, butoane fizice noi, dar și o versiune restilizată a clsicului Manettino.

2016 ferrari gtc4 lusso (3)

Ferrari GTC4 Lusso – Tehnologie și motorizare

Ferrari GTC4 Lusso oferă un motor V12 aspirat natural de 6,2 litri care produce 690 CP și 697 Nm. Resursele unității sunt puse în valoare cu ajutorul unui sistem de direcție integrală, dar și prin intermediul unui pachet 4×4. Astfel, accelerația lui Ferrari GTC4 Lusso de la 0 la 100 km/h are loc în 3,4 secunde, cu 0,3 secunde mai rapid față de FF, iar viteza maximă rămâne la valoare de 335 km/h.

După cum probabil ați intuit, Ferrari GTC4 Lusso va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile pentru public pe 3 martie.