Ford a inaugurat în România primele FordStore și a lansat versiunea Mondeo Vignale

Ford România a inaugurat astăzi primele două FordStore din țară. Ambele sunt situate în București, iar până la finalul anului, oficialii Ford speră să ajungă la un număr de 200 de FordStore în Europa.

După cum probabil ați mai citit, FordStore este noul concept de showroom pe care Ovalul Albastru îl propune clienților. Aceștia vor avea o experiență nouă de cumpărare, showroom-ul fiind organizat pe diverse “zone” menite să ofere un mediu prietenos și să ajute la dezvoltarea relației dintre clienți și consilierul de vânzări.

„Suntem fericiți și mândri în același timp să lansăm astăzi primele două FordStore în România, împreună cu dealerii noștri Business Development Team și Tiriac Auto București. În locațiile noastre FordStore, clienții pot găsi întreaga gamă de produse și servicii Ford, inclusiv Commercial Vehicle Centre, Business Centre și Certified Pre-Owned. Totodată, modele precum Ford Mustang si Ford Vignale vor fi comandate și livrate exclusiv de către cele două FordStore’, a declarat Valerio Brenciaglia, Managing Director, Ford România.

Totodată, Ford marchează și introducerea conceptului Vignale în România. Vorbim despre o gamă de produse premium care poate fi definită prin trei elemente cheie: servicii personalizate, valoarea timpului și măiestrie în execuție. Primul model disponibil în versiunea Vignale este Ford Modeo, însă în perioada următoare, Ovalul Albastru promite să ofere și alte produse.

fordstore ford mondeo vignale (1)

Prin Vignale oferim servicii personalizate, adaptându-ne în mod constant la nevoile clientului, începând cu primul pas pe care acesta îl face într-un FordStore și pe tot parcursul experienței sale alături de Ford.  Ne dorim ca acesta să se simtă special din primul moment în care intră pe ușă’, a declarat același Valerio Brenciaglia.