Ford Mustang este mașina sport cu cele mai bune vânzări în primul semestru al anului

Potrivit datelor emise de IHS Automotive, noua generație a lui Ford Mustang este mașina sport cu cele mai mari vânzări din lume în primul semestru al anului.

La nivel global s-au înmatriculat în primele șase luni 76.124 de unități Mustang, cu 56 de procente mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

3 din 4 exemplare Mustang din Europa sunt comandate în versiunea coupe, iar 2 din 3 clienți au optat pentru motorizarea V8 de 5,0 litri. Tot la nivel european, 51% dintre clienți vor cutia manuală cu șase trepte, restul înclinând balanța către transmisia automată.

Un alt plus cu care noua generație Ford Mustang a reușit să atragă clienți constă în apariția versiunii cu volan pe partea dreaptă.

MustangRHD_1 FINAL2

Clienţii din Europa şi de pe pieţele care folosesc modele cu volanul pe dreapta aşteaptă de peste jumătate de secol experiența Mustang, astfel că nu este nicio surpriză că există o cerere uriașă pentru modelul Mustang în aceste regiuni. Datorită sprijinului clienților din toate colțurile lumii, Mustang este mașina sport cu vânzările cele mai mari din lume”, a declarat Stephen Odell, vicepreşedinte executiv, Global Marketing, Sales & Service.

Adaugă un comentariu