Mitsubishi pregătește un rival pentru Juke

Mitsubishi va lansa la Geneva un nou SUV de clasă mică. Acesta va fi poziționat sub ASX și va lua în vizor inovativul crossover Nissan din același segment, Juke.

Vin vremuri grele pentru Nissan Juke. Pe final de carieră, pare că toți producătorii japonezi vor să-l concureze. După ce Toyota a lansat C-HR, probabil cu cel mai îndrăzneț design din istoria mărcii, iată că și Mitsubishi pregătește un SUV de clasă mică.

Acesta nu are încă un nume oficial, cu toate că există voci care mizează pe Eclipse, o denumire folosită în trecut de japonezi pentru un coupé sportiv care a fost produs până în 2011. Nouă ne este greu de crezut că Mitsubishi va folosi această denumire, care ar crea confuzie, mai ales la un interval de timp scurt după retragerea unui model din cu totul altă categorie de vehicule.

Imaginile teaser arată un crossover cu spatele tăiat scurt și cu o linie a acoperișului destul de înclinată, confirmând astfel rivalitatea cu Nissan Juke și Toyota C-HR. Designul este influențat de cel al conceptului XR-PHEV, dar cu linii ceva mai îndulcite, și o parte frontală care se încadrează în imaginea actuală a mărcii, așa cum se poate vedea la Outlander.

via | autoexpress.co.uk

Adaugă un comentariu