Poliția din Australia a primit un Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe

Poliția din Australia va merge în urmărirea infractorilor alături de un Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Botezat “Guardian”, modelul german va sta în ograda poliției timp de 12 luni.

Așa cum era normal, versiunea care va fi utilizată de agenții din Australia a primit o caroserie vopsită în culorile tradiționale (albastru și galben), dar și o câteva îmbunătățiri speciale pentru interior. Decizia poliției de a utiliza acest vehicul face parte dintr-o campanie de conștientizare și de creștere a siguranței.

2016 mercedes-amg gle 63 s coupe politie australia (2)

În cazul în care ați uitat, Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe folosește un motor V8 biturbo de 5,5 litri care produce 585 CP și 760 Nm. Resursele sunt manageriate de o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj și șapte rapoarte, dar și de un sistem de tracțiune integrală 4Matic. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,2 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 250 km/h (limitată electronic).

Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, modelul german va fi arătat publicului cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, eveniment care se va desfășura weekendul acesta.

Adaugă un comentariu