Opel Insignia GSi Sports Tourer: Cel mai sportiv break de la Opel

Opel Insignia GSi Sports Tourer este break-ul cu care germanii vor să impresioneze în Salonul auto de casă, de la Frankfurt. Noua versiune sportivă a lui Opel Insignia se anunță a fi agilă și puternică, setările trenului de rulare fiind realizate pe celebra Nordschleife de la Nürburgring.

Break-ul sportiv al lui Opel Insignia introduce noua motorizare diesel bi-turbo de 2,0 litri/210 CP, care dezvoltă un cuplu maxim de 480 Nm, disponibil de la numai 1500 rpm. Aceasta permite performanțe sportive fără compromisuri, cu o durată a accelerației de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde și o viteză maximă de 231 km/h.

Pentru fanii motoarelor pe benzină, germanii au pregătit unitatea Otto de 2,0 litri/260 CP, pe care o cunoaștem deja de la GSi Grand Sport. Cu un cuplu maxim de 400 Nm, la dispoziția șoferului între 2500 și 4000 rpm, acesta accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,5 secunde, atingând viteza maximă de 245 km/h.

Din dotarea standard face parte trenul de rulare adaptiv FlexRide, sistemul de tracțiune integrală cu torque vectoring Twinster și cutia de viteze automată cu opt trepte. Trenul de rulare sportiv are arcurile mai scurte, pentru o gardă la sol redusă cu 10 mm. Comportamentul lui Opel Insignia GSi Sports Tourer poate fi modificat printr-o apăsare de buton, de la confortabil (modul Tour) la sportiv (Sport).

Exclusiv pentru modelele GSi, Opel oferă un mod „Competition, care poate fi activat prin intermediul butonului ESP. Printr-o apăsare dublă pe acesta, șoferul poate obține un control mai bun asupra direcției, controlul tracțiunii fiind, de asemenea, dezactivat.

Informațiile tehnice și prețurile noului Opel Insignia pot fi consulate în secțiunea de mașini noi.

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Adaugă un comentariu