WhatsApp adaugă o nouă opțiune utilă şi pentru şoferi

WhatsApp anunță introducerea unei noi funcții în aplicația pentru telefoanele mobile: utilizatorii vor putea să distribuie locația în timp real.

“Anunțăm lansarea unei noi opțiuni care vă permite să distribuiți locația în timp real. Opțiunea Locație în timp real reprezintă o modalitate simplă și sigură de a le spune celor din jur unde vă aflați. Această opțiune, care este criptată integral, vă oferă posibilitatea de a controla cu cine veți distribui această informație și pentru ce perioadă de timp. Puteți opta pentru a întrerupe această distribuire în orice moment sau puteți lăsa ca opțiunea selectată de timp să fie finalizată’, se arată într-un post pe blogul WhatsApp .

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Pentru a folosi noua funcţie trebuie este să deschideți o conversație şi la secțiunea „Locație’ de la butonul atașare apare opţiunea „Distribuire locație în timp real’. Selectați perioada pentru care doriți ca această informație să fie distribuită și apăsați „Trimiteți’. Fiecare persoană din conversație va putea vedea locația în timp real afișată pe hartă. În cazul în care mai multe persoane distribuie locația într-un grup, toate locațiile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate pe hartă.

CÂT DE GREU se va lua PERMISUL ÎN ROMÂNIA!

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Motocicletele zburătoare din Star Wars au devenit reale! Ce țară le folosește

Locația în timp real este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone și va fi lansată în săptămânile care urmează. Sperăm să vă placă’, mai scrie pe blogul WhatsApp.

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare