Informatii utile despre dezmembrari auto

Majoritatea dintre cetateni romani au cumparat sau macar au auzit vorbindu-se despre piesele provenite din dezmembrari auto. Fie ca ai auzit de la un prieten sau de la un vecin, ori ruda despre dezmembrari si despre faptul ca piesele de la dezmembrari sunt ieftine, afla ca este mai bine sa te documentezi inainte sa cumperi astfel de piese.

Piesele provenite din dezmembrari sunt intr-adevar foarte bune, sunt mult mai ieftine in comparatie cu cele noi sau aftermarket si sunt 100% originale. Trebuie sa tinem cont insa de unde cuparam si in ce conditii sunt piesele din dezmembrari. O sa enumeram cateva reguli de care trebuie sa tinem cont cand cumparam piese din dezmembrari auto:

-cumpara intotdeuna pe cat este posibil piese din dezmembrari de la parcurile care functioneaza legal si care sunt acreditate prin legea din Romania sa desfasoare acest tip de activitate. Trebuie stiut de la inceput ca un parc de dezmembrari trebuie sa aibe autorizatie R.A.R (Registrul Auto Roman) pentru a obtine un certificat de mediu. Parcul de dezmembrari autorizat are oameni calificati sa dezmembreze masinile in vederea comercializarii pieselor auto, deci puteti avea cea mai mare incredere ca piesele sunt mai intai verificate si apoi puse in vanzare. Pentru a obtine autorizatie de functionare parcul de dezmembrari trebuie sa indeplineasca anumite conditii: locatia sa dispuna de platforme betonate si de aparatura buna.

-cumpara de la cei care ofera factura, garantie si posibilitatea de a returna piesa pe care ai cumprat-o

-cumpara de pe internet de pe site-uri specializate pentru ca este mult mai ieftin, scapi de drumuri,este mult mai comod si poti vedea poze sau video-uri cu piesele pe care vrei sa le achizitionezi.

Cum sa cumperi in perfecta siguranta piese din dezmembrari de pe internet ?

Internetul ne ofera in ziua de azi posibilitatea de a ne usura viata pentru ca nu mai trebuie sa stam la cozi, sa alergam de la un magazin la altul pana gasim ceea ce ne trebuie si pe deasupra suntem si protejati de lege pentru ca putem returna orice produs cumparat de pe interet fara a da explicatie in maxim 15 zile de la achizitionare. Este valabil si pentru cei care cumpara piese din dezmembrari pentru ca exista anumite site-uri specializate in comercializarea de piese auto din dezmembrari. Un astfel de site pe care cei care au cumparat de acolo il recomanda a fii de incredere si au fost foarte multumiti de ceea ce au achizitionat se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro .

Site-ul respectiv vine cu foarte multe beneficii in plus fata de competitori atat pentru cel care cumpara cat si pentru cei care vand piese auto din dezmembrari si este in continua dezvoltare.

Cei care cumpara pot cauta cu usurinta printre zecile de mii de anunturi postate de parcurile autorizate si in cazul in care nu au timp sau nu au gasit ceea ce cautau pot face o cerere de piesa iar aceasta instant va ajunge la toate parcurile prezente pe site. Parcurile ulterior vor oferta pentru aceasta cerere de piesa.

Pe de cealalta parte si parcurile de dezmembrari au anumite avantaje pentru ca ei pot adauga cu un singur clik 248 de anunturi instant doar alegand marca si modelul masinii care se dezmembreaza. Sa presupunem ca un parc are o masina la dezmembrat (ex:Audi A8) el poate genera automat doar cu informatiile aceastei masini 248 de anunturi cu piesele pe care masina le contine, in plus la fiecare adaugare de anunt castigi credite cu care poti promova piesele dorite. Este un site foarte bine facut atat ca design cat si ca siguranta user-ului pentru ca datele sunt protejate (site-urile protejate au sus in link forma https:// si este de culoare verde). Va recomandam cu incredere sa cumparati in siguranta piese auto din dezmembrari de pe internet dar numai de pe site-uri bine create si securizate si va dorim spor la cumparaturi !

taguri
Adaugă un comentariu