IQOS deschide QREATOR, noul hot spot pe harta creativă a Bucureştiului

IQOS anunţă deschiderea oficială a spaţiului QREATOR, un hub al creativităţii unic în Bucureşti, dedicat comunităţilor de creatori din România.

QREATOR by IQOS este o extensie a universului IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.

Misiunea QREATOR pe scena locală este una ambiţioasă: să pună la dispoziţia creatorilor un spaţiu colaborativ şi resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor să devină realitate. QREATOR îşi propune să devină punctul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

Situat în Piaţa Victoriei, în vila Oromolu de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, QREATOR by IQOS repune în circuitul urban o clădire interbelică impresionantă, grav afectată de bombardamentele din timpul războiului şi de un incendiu devastator din anii recenţi. Restaurarea vilei Oromolu a fost făcută după planurile arhitectului român Dorin Ştefan, iar lucrările de amenjare interioară au fost realizate în parteneriat cu Alessandro Lusito. Proiectul de restaurare, care pune în valoare arhitectura clasică a clădirii cu ajutorul celor mai moderne tehnologii ale prezentului, este în sine o declaraţie despre tipul de creativitate pe care QREATOR by IQOS îşi propune să îl susţină.

Lansarea QREATOR by IQOS reprezintă un pas firesc în dezvoltarea brandului şi a viziunii IQOS, care îşi propune să producă o schimbare dramatică a societăţii cu ajutorul tehnologiei şi al creativităţii. „Ne propunem să devenim locul geometric al creativităţii bucureştene, locul unde ideile prind formă, acţiunile capătă forţă şi vocile se aud mai puternic decât oriunde. Vrem să iniţiem cât mai multe punţi de dialog cu industriile şi comunităţile creative pentru că avem nevoie de susţinerea lor în efortul nostru de a revoluţiona industria tutunului şi, prin ea, întreaga societate', afirmă Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris Trading.

Spaţiul QREATOR by IQOS este destinat celor mai creative comunităţi din România, fiind dispus pe două niveluri (parter şi etaj) şi structurat în opt camere. La parter se regăsesc Camera Tehnologiei şi Camera pentru Co-Creare, precum şi un bar de re-energizare. Etajul 1 completează universul creativităţii cu o Cameră de Dans şi Film, o Cameră de Muzică, echipată cu instrumente muzicale, o Cameră de Arte Vizuale, unde creativii se pot exprima prin intermediul fotografiei sau al picturii, o Cameră de Relaxare şi o cameră destinată experienţelor mereu în schimbare. Toate camerele sunt echipate cu instrumentele necesare procesului de creaţie, puse la dispoziţia tuturor celor care îşi doresc să dea viaţă ideilor lor. Fie că este vorba de pictură, fotografie, instalaţie, film sau dans, QREATOR este gândit atât ca atelier, cât şi ca spaţiu de expoziţie.

QREATOR dispune şi de două zone IQOS Concept, unde fumătorii adulţi pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, asistenţă personalizată şi acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate şi la o gamă largă de accesorii.

taguri
Adaugă un comentariu