(P) ITP Manager si Autopin – o soluție modernă pentru gestionarea inspecțiilor tehnice periodice

Aplicație de programări online pentru Stații ITP direct de pe site-ul tău, disponibil 24/7 cu notificări SMS automate.

Orice administrator de stație ITP sau service auto acreditat pentru efectuarea de inspecții tehnice periodice este conștient de importanța unei evidențe clare și la zi a tuturor operațiunilor și documentelor legate de acest serviciu.

Totodată, oricine a ținut o astfel de evidență știe câte bătăi de cap poate să îți dea această operațiune dacă folosești metoda clasică a pixului și caietului și chiar dacă ai ținut pasul cu tehnologia și ai trecut la Excel. Pe lângă faptul că ocupă mult timp, metodele clasice lasă loc de greșeli sau omisiuni, ce pot genera o serie de neplăceri, culminând cu pierderea unor clienți.

Știm și noi cum e, și de aceea am creat ITP Manager, o soluție software care îți va permite să gestionezi rapid și eficient toate detaliile referitoare la inspecția tehnică periodică. Mai mult de atât, aplicația care va fi lansată curând îți permite să devii mult mai vizibil în spațiul online și vine totodată în sprijinul clienților tăi.

Ce este ITP Manager și cum funcționează

ITP Manager este o aplicație de programări online pentru stațiile ITP, inspirată de nevoia eficientizării acestei activități. Aceasta permite efectuarea de programări online pe un site dedicat, 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

Fiecare client – stație ITP sau service auto – care se înscrie în aplicație beneficiază de o pagină web dedicată, pe care clienții o pot accesa la orice oră pentru a se programa la data și în intervalul orar pe care le doresc. Nu mai este nevoie să sune sau să trimită e-mail, după care să aștepte confirmarea, pentru că toată procedura se face online și durează doar câteva minute.

Odată introduse datele și aleasă data și ora pentru efectuarea inspecției tehnice periodice, clientul primește o confirmare instant. În același timp cu ea, este trimisă și o notificare către utilizatorul aplicației, iar programarea va apărea în baza sa de date.

ITP Manager se ocupă și de notificarea clienților la data stabilită pentru inspecția tehnică periodică, trimițându-le automat un SMS cu două ore înainte de ora la care au programarea. Așadar, nu mai e nevoie să dai telefoane sau să trimiți SMS-uri manual către fiecare client, iar astfel câștigi mai mult timp pe care îl poți aloca altor activități.

Cum poți atrage noi clienți cu ITP Manager si Autopin

In acelasi timp cu ITP Manager, lansăm și platforma Autopin.ro, ce vine în întâmpinarea nevoilor clienților care doresc să își facă o programare ITP online.
Aceasta va permite oricărui posesor de autovehicul să își facă programarea pentru inspecția tehnică periodică în orice zi, la orice oră, alegând localitatea și stația ITP preferată. Tot ce trebuie să facă este să intre pe Autopin.ro  și urmeze cei 5 pași simpli după cum urmează:

Alegerea localității si selectarea statiei ITP

Clienții au la dispoziție o hartă digitală a României, pe care trebuie să selecteze în primă instanță localitatea în care doresc să facă inspecția tehnică periodică.

În funcție de tipul de autovehicul pe care îl deține, clientul trebuie să selecteze apoi tipul de ITP aferent acestuia.

După parcurgerea celui de-al treilea pas, utilizatorii platformei pot alege dintr-un calendar data și ora la care doresc să-și facă programarea, bineînțeles, în măsura în care intervalul respectiv este disponibil.

La final, nu mai rămâne decât ca posesorul autovehiculului să completeze un formular cu datele de contact, iar imediat după validarea acestora, va primi un SMS de confirmare a programării online pentru ITP.

Platforma Autopin.ro va fi interconectată cu aplicația ITP Manager astfel că în momentul în care clientul finalizează programarea online, aceasta este transferată automat în profilul din aplicație al stației alese.

Care sunt beneficiile utilizării ITP Manager

Aplicația ITP Manager vine cu o serie de avantaje în comparație cu abordările standard folosite până acum, iar în cele ce urmează îți prezentăm o listă a acestora.

Posibilitatea programării non-stop

Cu ITP Manager clienții se pot program la orice oră din zi și din noapte, astfel că nu mai e nevoie să te contacteze doar în timpul programului de funcționare și nici nu mai e nevoie de o persoană desemnată să se ocupe de programări.

Atragerea de noi clienți

Datorită oportunităților de promovare oferite de ITP Manager, afacerea ta va deveni mai cunoscută iar clienții te vor putea găsi mai ușor atunci când caută pe net. Evident, creșterea numărului de clienți va atrage și o creștere substanțială a veniturilor.

Bază de date centralizată

ITP Manager, îți oferă posibilitatea de a accesa ușor și rapid datele clienților, fără a mai fi nevoie să ții evidența acestora în registre sau documente Excel greu de administrat.

Raport automat al programărilor

Cu ajutorul aplicației noastre, știi în orice moment câte programări sunt în evidență și câte inspecții ai efectuat în fiecare lună, fără a fi nevoie să le numeri de fiecare dată în caiet atunci când le pierzi șirul.

Notificarea automată a clienților

Chiar dacă mulți dintre ei nu uită de programarea la ITP, clienții apreciază atunci când sunt notificați de la service pentru a li se reaminti când se apropie termenul limită. Cei care într-adevăr uită, vor aprecia și mai mult acest lucru, ceea ce îi va determina să apeleze și ulterior la serviciile tale mai ales ca ITP Manager poate trimite SMS automat pentru expirare ITP.

Notificarea automată prin SMS îți aduce și un alt beneficiu, prin faptul că în acest mod nu vei mai avea foarte multe programări anulate din cauza neprezentării sau întârzierii clienților.

Recenzii acordate de clienți

De o bună promovare poți beneficia și din partea clienților, dacă aceștia sunt mulțumiți de serviciile tale. ITP Manager le oferă posibilitatea să acorde recenzii în pagina web dedicată, iar cu cât ratingul va fi mai ridicat, cu atât va atrage interesul mai multor clienți.

ITP Manager este soluția ideală pentru a-ți optimiza și automatiza procesele legate de inspecțiile tehnice periodice. Cu ITP Manager, vei economisi timp și bani, vei elimina erorile și riscurile, vei crește satisfacția clienților și vei avea acces la rapoarte și statistici detaliate despre activitatea ta. Nu mai aștepta și înscrie-te acum pentru a beneficia de o perioadă gratuită de testare a ITP Manager! O poți face foarte simplu, completând formularul de pe itpmanager.ro, iar noi te vom anunța cu câteva zile înainte de lansare.

Adaugă un comentariu