Se mai întâmplă: Audi a copiat de la Tesla și a uitat să șteargă numele

Știți gluma cu „dacă ai copiat lucrarea cuiva, ai grijă măcar să pui numele tău la final’? Iat-o exemplificată impecabil aici de Audi.

Citește și:

Coronavirus: unde poți merge cu mașina, ce completezi în declarație, ce faci cu permisul expirat

Un tren a spulberat o mașină în județul Buzău. Ce a urmat a surprins autoritățile

Golf pierde titlul de bestseller VW. Iată noua vedetă în vânzări de la Volkswagen

Probabil că fiecare dintre noi a apelat la un șablon la un moment dat în viața noastră — adică a copiat un șablon existent și l-a adaptat nevoilor personale. Până la urmă, de asta există șabloane, nu?

Însă atunci când copiezi de la altcineva, este important să adaptezi lucrarea, pentru că altfel riști să te faci de râs. Așa cum s-au făcut angajații Audi (din State) care au copiat oferta de incentivare de la Tesla și au uitat să scoată „Tesla’ acolo unde era cazul. Adică de peste tot.

Boroboața a fost descoperită de Vivien, poseror și fan Tesla și totodată membru al podcast-ului Third Row Tesla. Ea a postat pe IG Story un screenshot cu pagina de incentivare pentru mașini electrice Audi, cu comentariul „Internetul este pentru totdeauna’ — sugerând că și chiar dacă greșeala va fi remediată, mărturia acesteia rămâne.

Ca orice fan Tesla, Vivien ia lucrurile un pic prea în serios. Sperăm ca situația să fie tratată mai superficial de Audi în raport cu angajații sau colaboratorii săi. Ar fi păcat ca cineva să-și piardă locul de muncă doar pentru că a avut o zi proastă.

Adaugă un comentariu