Șoferul anului vine din India. Unde își parchează acesta mașina (VIDEO)

Acest indian nu-și face griji că i-ar lua cineva locul de parcare, pentru că nimeni nu se prea încumetă să parcheze acolo unde parchează el.

Citește și:

Cum ar arăta camioanele dacă ar fi produse de Ferrari, Lamborghini sau McLaren

Cum a devenit un câine vagabond ambasador de brand pentru Hyundai

Ce se întâmplă dacă scoți cheia în mers la un pickup Ford vechi (VIDEO)

Există foarte puțini șoferi care găsesc o plăcere deosebită în a parca lateral, pentru că există puțin șoferi care știu să abordeze această manevră solicitantă. Și există și mai puțini șoferi care reușesc această manevră în locuri pe care mulți dintre noi dintre noi nici n-am îndrăzni să le luăm în considerare, cum ar fi o terasă suspendată, fără niciun fel de opritor. Așa cum este locul de parcare al acestui șofer din India.

Nici nu știm sigur dacă acela este un loc de parcare propriu-zis, însă un lucru este cert: sunt puține neșansele ca atunci când ajunge acasă, să găsească locul ocupat de altcineva. Sigur, cu timpul și prin exercițiu, oricine poate să-și opereze mașina cu precizia acestui șofer, însă indianul a găsit, probabil, utilitara Toyota Innova ca fiind mică în comparație cu mașina de serviciu de dinainte: un autobuz de 12,5 metri lungime.

Adaugă un comentariu