Atenție la Porsche-uri 911 de vânzare conduse de bătrânei (VIDEO)

Clipul acesta ar putea fi inspirație pentru glumele cu mașini second-hand conduse de generica bătrânică, dacă nu ar fi dureros de privit.

Citește și:

Balaurul – ultimul ARO fabricat pentru Armata Română

Coronavirus: Declaraţia pe propria răspundere a fost modificată! Cum arată și ce completăm

Mașina-poster de la Porsche este 911 — și probabil va rămâne pentru mult timp, chiar dacă nemții produc și modele care privesc către viitor —  însă gama de oferte este generoasă și variată și conține chiar și modele care știu să meargă și în afara asfaltului. Însă 911 nu este unul dintre ele.

Sigur, asta nu înseamnă că nu poți să încerci, așa cum ni se arată într-un clip postat pe Facebook de un biciclist. Acesta se afla cu prietenii într-o drumeție pe dealurile de pe lângă Sofia, Bulgaria, când a surprins un 911 Carrera 4S Cabriolet coborând anevoios pe o potecă.

Calitatea filmării nu este dintre cele mai bune, însă se poate observa la un moment dat cum una dintre roțile din față ale mașinii este suspendată în aer, ca mai apoi să auzim scutul mașinii atingând pământul.

Sunt multe întrebări care ne răsar în minte privind la acest clip. Din comentarii reiese că aceasta nu este prima dată când 911-le este văzut pe această potecă, deci scenariul ca șoferul să se fi rătăcit pare să fie exclus. Atunci de ce ai vrea să duci o frumoasă decapotabilă de stradă pe poteci forestiere, atunci când același producător îți oferă soluții (mai) bune, cum ar fi Cayenne sau Macan?

Probabil că nu o să aflăm vreodată răspunsul la această întrebare, însă următorul cumpărător sigur va fi indus în eroare de faptul că acest 911 a fost condus de un bătrânel până la piață.

Adaugă un comentariu