Hummer H2 cu jante de Lada? De ce nu!

Nimic nu este prea trăsnit pentru rușii de la Garage 54. Aceștia au personalizat' un Hummer H2 într-un mod inedit.

Imaginează-ți momentul când trece mastodontul acesta pe lângă tine. Te aștepți la un set de jante la fel de impunător precum designul exterior polarizant marca Hummer.

Însă gigantul american a primit un set de jante împrumutat de la o biată Lada. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, anvelopele originale ale lui H2 au dimensiunea 315/70R17, în timp ce roțile automobilului rusesc au specificația 175/70R13. Poți utiliza și tu această uneltă de comparație online aici.

Era clar că jantele de Lada nu se vor potrivi, așa că băieții s-au pus pe lucru și au tăiat fierul astfel încât să se potrivească pe punțile lui H2. După un strat de vopsea auriu, pentru a atrage atenția și mai mult, echipa a făcut o serie de teste în interiorul garajului.

Din păcate, condițiile drumurilor din Rusia nu le-au permis o deplasare foarte lungă în afara atelierului, dar chiar și așa, au ieșit câteva secvențe grozave cu un T-Rex care parcă este încălțat cu balerini. Tracțiunea integrală funcționa perfect pe drumurile acoperite cu gheațî, iar feelingul general al mașinii nu s-a schimbat prea mult.

Accestul în mașină a devenit mai ușor, iar prezentatorul emisiunii de pe Youtube a spus că a ajuns la o viteză de 80 km/h fără probleme.

Rușii de la Garage 54 nu se află la primul experiment de acest gen. Recent au sudat două mașini Lada împreună, au montat 25.000 de elastice de cauciuc în locul unei anvelope și au construit un UAZ din beton armat.

Adaugă un comentariu