Două Lada s-au sudat la un drift în tandem, până când una a rămas fără o roată (VIDEO)

În cazul în care te întrebai dacă merge să sudezi două Lada în încercarea de a face drift în tandem, clipul de mai jos îți va da un răspuns. Probabil.

Citește și:

Drifturi pe zăpadă cu Dacia Duster? Se poate. Dar ce rost ar avea? (VIDEO)

Mașinărie de drift siameză: două BMW Seria 3 sudate unul de celălalt (VIDEO)

Hyundai H-1, versiunea pentru drift: are 408 CP și îi exploatează din plin! (VIDEO)

A vrut să facă drift, dar și-a bătut joc de 94.000 de euro (VIDEO)

Acesta este cel mai scump drift din istorie (VIDEO)

În cazul în care nu te-ai întrebat niciodată dacă merge să sudezi două Lada la un loc ca să faci drift în tandem, nu-ți face griji, nu e nimic în neregulă cu tine. Genul acesta de idei nu vin în mod normal (sau vreodată), însă canalul de YouTube Garage 54 nu poate fi descris ca „normal’ oricum.

Ei ne-au arătat cum ar fi dacă am înlocui anvelopa cu 25.000 de elastice de cauciuc, tot ei ne-au prezentat mașina beton (literalmente), și tot ei au fost cei care au construit cel mai mic maxi-taxi din lume. Ați înțeles ideea.

Prin comparație, experimentul cu două Lade sudate este chiar „cuminte’. Soluția este pe cât de simplă — și de efect — te-ai gândi că trebuie să fie: mașinilor nu le-a fost îndepărtată nicio piesă, ci li s-au adăugat ancore metalice. Spre deosebire de siamezii BMW Seria 3, sistemul prinderii celor două Lade este mult mai simplu.

Așa cum arată și clipul de mai jos, cât timp cei doi șoferi știu în ce direcție trebuie să bracheze, drifturile decurg lin — în special dacă le faci pe gheață, pentru că cele două Lade nu suferă de prea mulți cai-putere. În schimb le cam tremură încheieturile și există riscul să-și piardă roțile pe drum. Însă nu putem consemna evenimentul ca eșec.

Adaugă un comentariu