Este aceasta cea mai inutilă chestie pe roți din lume? Probabil că da (VIDEO)

Te-ai întrebat vreodată oare cum ar fi o dubiță de pasageri fără locuri pentru pasageri? Nici noi. Dar s-au întrebat băieții aceștia…

Citește și:

Hyundai H-1, versiunea pentru drift: are 408 CP și îi exploatează din plin! (VIDEO)

Transporsche: acest VW T5 Bus costă cât un Porsche, dar probabil că merită banii

Ne place ideea de a experimenta într-un mod inedit cu membri ai universului auto. Două exemple foarte interesante sunt cele din rubrica „Citește și’ de mai sus: o dubiță Hyundai cu 408 cai-putere care poate face drifturi și un Transporter cu motor de Porsche dopat, care are scaune din fibră de carbon și probabil poate face Nürburgring-ul mai repede decât multe sportive moderne.

Apoi avem asta: o dubiță de pasageri GAZ care a fost micșorată considerabil. Prin „considerabil’ a se înțelege că a mai rămas loc pentru patru pasageri, dacă se îngrămădesc și ei un pic. Este practică? Nu. Este sigură? Nu. Este comică? Absolut!

Ideea aparține băieților de la Garage 54, un canal de YT care încearcă să dea răspuns celor mai prostești întrebări despre mașini care îți pot veni în minte. Ne este imposibil de spus de la ce întrebare a plecat acest experiment, însă nu trebuie să stricăm acum corola de minuni a lumii automobilistice.

În cazul în care te întrebi ce motor are mașinăria, ei bine, este cel mai probabil un diesel Cumins de 2,8 litri, cu 160 de cai-putere, suficient cât să care până la nouă pasageri. Deci patru persoane nu vor ridica mari probleme transportorului. Nu mai mari decât gluma de ampatament de care dispune acum autovehiculul.

Dacă există un aspect invariabil în ceea ce-i privește pe băieții de la Garage 54, acesta ar fi faptul că te surprinde de fiecare dată. Te-ai întrebat vreodată, spre exemplu, cum ar circula o mașină cu 25.000 de elastice de cauciuc în loc de anvelope? Sau cât de rezistent ar fi un UAZ îmbrăcat în beton? Ne e și frică să ne întrebăm ce urmează. Totodată, murim de curiozitate.

taguri
Adaugă un comentariu