Cum ar circula o mașină cu 25.000 de elastice de cauciuc în locul unei anvelope

YouTube-erii ruși de la Garage 54 au înlocuit anvelopa unui Mercedes-Benz 190E cu nu mai puțin de 25.000 de elastice de cauciuc. Oare cum se va descurca mașina cu această improvizație ridicolă?

Trei nopți au petrecut rușii de la Garage 54 înfășurând elastice de cauciuc în jurul unei roți de mașină. Procesul a durat atât de mult nu doar din cauza numărului mare de elastice (25.000), ci și pentru că realizatorii experimentului au fost nevoiți să le înnoade două câte două. Au apelat la acest artificiu din cauză că diametrul maxim al benzilor de cauciuc era prea mic pentru a permite întinderea lor în jurul roții și, drept urmare, se rupeau.

După ore întregi pierdute în atelier, improvizația multicoloră este gata. Bineînțeles, „meșterii’ nu au înlocuit anvelopa doar de dragul de a o fotografia, ci intenționau să o și pună în practică. Atașând roata unui Mercedes-Benz 190E, aceștia au scos mașina la un test drive prin parcare.

Au înlocuit anvelopa cu elastice de cauciuc – ce se întâmplă când pornește mașina de pe loc?

Elasticele se dovedesc a fi surprinzător de rezistente în primă fază, dar lucrurile se schimbă odată cu proba de burnout. Rezultatul este, practic, un curcubeu exploziv, după cum vei vedea în clipul de la finalul articolului.

 

Citește și:

Parcarea laterală este complet reinventată prin acest truc spectaculos

ABS pe zăpadă – Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacie cu motor turbo și transmisie integrală mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări auto

 

YouTube-erii de la Garage 54 sunt aceiași care au construit o casă pe roți, pornind de la șasiul unui microbuz UAZ. Tot ei au alimentat o LADA cu Coca-Cola, pentru a demonstra că mașinile rusești funcționează cu orice combustibil. Cu așa experimente trăsnite, merită să te abonezi la canalul lor.

Revenind la subiect, să urmărim cum se descurcă o mașină cu 25.000 de elastice de cauciuc în locul unei anvelope:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Garage 54

Adaugă un comentariu