Anunț de ultimă oră: Nico Rosberg se retrage din Formula 1!

Nico Rosberg, proaspătul câștigător al sezonului 2016 de Formula 1, a anunțat pe pagina de Facebook că se retrage din Marele Circ. 

Decizia de a renunța a fost explicată de pilotul german tot pe pagina de Facebook.

“În cei 25 de ani de când concurez, scopul, visul, a fost să devin campion mondial de Formula 1. Mi-am atins obiectivul prin muncă asiduă și multe sacrificii. Am urcat <>, iar acum sunt în vârf”, a scris Rosberg.

Citește și: Formula 1 – Nico Rosberg este noul campion mondial

“Sezonul acesta a fost extrem de greu. Am forțat ca un nebun în toate domeniile după dezamăgirile din ultimii doi ani. Iar aceste dezamăgiri au fost motivația să ajung la un nivel și mai mare. Dar aceste acțiuni au avut un impact și asupra celor dragi”, a completat germanul.


Nico Rosberg a reușit să devină campion mondial cu un avans de doar 5 puncte în fața lui Lewis Hamilton. Titlul s-a decis în Marele Premiu de la Abu Dhabi, desfășurat weekend-ul trecut.

Deși se retrage, Nico Rosberg a reușit să pună numele său și al lui Keke pe un panou extrem de greu. Nico și Keke reprezintă a doua pereche tată – fiu care câștigă un titlu mondial în Formula 1, după Graham Hill – Damon Hill.


Adaugă un comentariu